Despre noi

Formula 1 Grand Prix este opera unui mic grup de entuziaşti cu mai puţin timp liber decât ar dori dar cu multe informaţii acumulate despre ceea ce considerăm noi a fi sportul-rege: Formula 1. Scriem în timpul liber, ne comentăm articolele unul celuilalt, ne citim reciproc articolele şi sperăm sa nu fim singurii care o fac. Nu suntem genul care ţin cu Ferrari sau McLaren şi tot ce dorim este să vă oferim obiectivism şi imparţialitate legat de toate echipele şi toţi piloţii de pe grilă.

Suntem deschiși la sugestii, ne-ar face plăcere să vă primim opiniile scrise despre diverse subiecte legate de motorsport dacă simțiți că aveți ceva de spus și nu găsiți locul în care să vă desfășurați. Neoficial, site-ul F1GP îl susține pe pilotul român Mihai Marinescu în campania sa de a ajunge în Formula 1 și de aceea veți găsi mereu aici ultimele notăți în ceea ce privește traseul acestuia prin formulele inferioare. Mai încercăm să aducem la lumină povești ale minunatului sport din vremuri în care, mulți consideră, Formula 1 era mai simplă, mai competitivă și mai orientată spre piloți.

Vă aşteptăm cu mult interes părerile şi comentariile şi vă promitem că vom încerca să avem mereu conţinut proapăt şi interesant legat de Formula 1 Grand Prix.

30 de răspunsuri la „Despre noi

  1. Multumim Fastscore, te mai asteptam pe la noi 🙂 mai lent in ultima vreme dar ne revenim.

  2. Fratilor !! cum scapam de Miki &bonifaciu!! ca noi ne uitam pe stream BBC si scoatem dp net cursele !! de 2 anii pe astia 2 cine i da jos!! :-??

  3. N-ai cum, s-au chinuit si altii mai destepti ca noi si au ajuns tot la scos streamul BBC 😀 Ei este nemuritori acolo 😉

  4. salutare
    imi place ce vad aici pe site!sigur am sa mai revin!Slava Domnului am scapat de Miki si Vicki,acum insa voi fi’rupt’,intre Digi si BBC,neplacuta situatie:P

  5. Sper sa ne creasca numarul de cititori pe an ce trece si sa avem din ce in ce mai multi fani F1 in Romania. 🙂

  6. Hei Andrei, o sa o luăm pe rând cu ele 😀 o să punem din cele mai recente, de anul ăsta. Mulțumim pentru linkuri.

  7. Frumoasa initiativa. Va mai trebuie un forum. De asemenea ati putea adauga la linkuri si blogul ScarbsF1, care e o foarte buna resursa de analiza tehnica. Succes!

  8. Mulțumim! Îl știm pe Scarbs 🙂 totuși l-am păstrat momentan doar pentru noi întrucât urmează să facem o nouă schimbare/upgrade și se vor mai schimba lucruri. Cât despre forum, nu îl văd neapărat important cât timp putem comunica prin comentarii și pagina de Facebook. Ar mai trebui un admin și pentru așa ceva și noi nu mai facem față 🙂

  9. Salut vreau sa devin si eu pilot de curse , am boala masinilor de f1 bagata in sange de cand eram mic , de la 6 ani am apucat sa ma joc jocuri cu masini chiar si acum ma joc in fiecare zi imi petrec cate 10 ore la calculator jucandu’ma nfs shift … si altele… cum va pot contacta ?

  10. 1. Tocmai ne-ai contactat 🙂 dar nu te putem ajuta cu mai mult decat un sfat, poate nici cu ala… noi am trecut de varsta la care sa speram ca am putea profesa in motorsport iar siteul il tinem din pasiune, nu e ceva din care ne castigam existenta.
    2. In caz ca ai sub 15 ani, mai ai o sansa asa ca nu mai juca cate 10 ore pe zi ci inscrie-te la un club de karting, ca sa vezi de ce esti in stare.
    3. Mult succes in ce ti-ai propus!

  11. Da multumesc de incurajare .. am 17 ani .. , aici in brasov nu stiu daca este club de karting .. daca puteti sa imi faceti si mie rost de nr de la clubul de karting din brasov „DOAR DACA ESTE ” ..as fi foarte mandru de dvs.

Lasă un comentariu