Fast Gamble

Marele Premiu al Marii Britanii

După toate schimbările de regulament şi numeroasele speculaţii, toţi ne aşteptam să ca Red Bull să piardă din avantajul pe care îl are de la începutul sezonului, dar nu este chiar aşa. Încă o dublă a lor în calificările de sâmbătă şi se pare că o să avem o cursă în care Red Bull domină tot plutonul… asta dacă ploaia nu-şi face apariţia.

E timpul să vedem pe ce merită pariat  cursa asta şi o vom face într-un nou sistem interesant de credite. Am să elaborez un bilet de pariu în care o să folosesc 200 de credite virtuale pe care le înmulţesc cu cotele respective de la fiecare pariu. Să vedem.

Duel piloţi:
Kobayashi vs Schumacher – cota 1.55 x 15 credite
Vettel vs Alonso – cota 1.60 x 20 credite
Rosberg vs Massa – cota 1.30 x 30 credite

Ambele monoposturi Red Bull urcă pe podium – cota 1.85 x 15 credite
Dublă Red Bull – cota 2.80 x 10 credite
Ambii piloţi Mercedes intră în puncte – cota 2.60 x 10 credite
Ambii piloţi McLaren intră în puncte – cota 1.45 x 20 credite
Ambii piloţi Ferrari intră în puncte – cota 1.40 x 20 credite
Hamilton termină în top 6 – cota 1.40 x 20 credite
Cel mai rapid tur Vettel – cota 3 x 10 credite
Cel mai rapid tur Webber – cota 3.50 x 10 credite
Cel mai rapid tur Alonso – cota 5 x 10 credite
Nu o să fie Safety Car – cota 1.70 x 10 credite

Cam asta ar fi pentru azi. Mult succes şi să câştigaţi cât mai mult

REZULTAT:  215.75 credite

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Marele Premiu al Europei

Dominaţie Red Bull în calificările de la Valencia şi probabil o să asistăm la o dominaţie a lor şi în cursă. Cred că este prima cursă în care am putea avea un GRAND-SLAM, asta însemnând că pilotul din pole câștigă cursa şi stabileşte şi cel mai rapid tur duminică. Cota la asta este de 4 deci chiar foarte tentant.

Un alt pariu tentant este cel că australianul Webber o să termine pe podium la sfârşitul cursei, ceea ce este foarte posibil după dominaţia RBR din calificări iar cota este de 1.70, surprinzător de mare.

Dacă o luăm aşa atunci am putea merge şi pe faptul că ambii piloţi RBR se clasează în top 3. Cu acest pariu ne dublăm banii, deci cota de 2. Ştiu, unii dintre voi credeţi că Webber nu o să fie în stare să-i bată pe Lewis sau pe Fernando, însă eu cred că maşinile Red Bull sunt pur şi simplu prea rapide în acest weekend şi o să asistăm la o dublă a lor.

Avem si câteva opţiuni bune la secţiunea duel piloţi.

1. Hamilton vs Button – pariu pe Lewis, cota de 1,33
2. Mark Webber vs Alonso – pariu pe australian, cota superba de 1,95
3. Michael Schumacher vs Petrov – pariu pe campion, cota de 1,55
4. Massa vs Petrov – pe brazilian, cota de 1,30
5. Adrian Sutil vs Alguersuari, pariu pe neamt, cota de 1,35
6. Massa vs Schumacher, pe brazilian, cota 1,37
7. Mark Webber vs Jenson Button, pe australian, cota de 1,55
8. Alonso vs Button, pe spaniol, cota de 1,45

Vă sugerez să nu le puneţi pe toate ci câte două, combinaţi după preferinţe.

Mai sunt pariurile speciale ce vizează dacă vreun pilot intra în top 6. Aici putem alege piloţii celor 3 echipe de top, Red Bull, Ferrari şi McLaren. Cotele sunt urmatoarele:

1. Vettel 1.15
2. Webber 1.18
3. Lewis 1.15
4. Button 1.20
5. Alonso 1.18
6. Massa1.33

Şi aici sugerez să puneţi combinaţii de câte doi, astfel maximizaţi şansele de profit si minimalizaţi şansele de pierdere, asta în cazul în care apare un abandon la unul dintre cei de sus sau ceva neprevăzut. Aş merge în special pe Vettel, Webber, Lewis şi Alonso dintre cei enumeraţi.

Un alt pariu interesant este prezenţa Safety Car-ului. Fiind un circuit stradal cu pereţi de beton aproape de carosabil, casele de pariuri ne dau la ambele variante o cotă de 1.85 însă este clar că sunt şanse mai mari pentru prezenţa acelui superb Mercedes SLS pe pistă.

O seară plăcută, merg să pariez. Vă urez multă baftă, să câştigaţi cât mai mult !

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Marele Premiu de la Montreal

Salutare dragi pariori! În Canada Vettel porneşte din pole, dar să nu vă lăsaţi păcăliţi, ambele Ferrari-uri s-au ţinut aproape de german şi ştim bine că ritmul şi constanţa în regim de cursă a mașinilor Ferrari sunt mai rapide şi chiar îl văd pe Alonso câştigând la Montreal. Asta dacă nu plouă şi atunci cei de la McLaren şi Mercedes beneficiază de avantajul setărilor de ploaie. Nu e de mirare nici că fix cele două echipe cu cele mai puternice motoare nu au fost cele care să se lupte pentru pole cu Vettel. Eu sincer am crezut că Hamilton sau Button or să câştige în Q3 dar cu setări de ploaie este mai greu, prea multă apăsare aerodinamică.

 1. Pe Bwin este un pariu bun la o cotă de 1.75 şi se referă la faptul că oricare alt pilot în afară de Vettel o să câştige cursa de azi.
 2. Tot pe Bwin ceva asemănător la o cotă de 1.90 –  Red Bull nu este echipa câştigătoare!
 3. Cotă de 1.55 – ambii piloţi Red Bull obţin puncte. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Ferrari la o cotă de  1.65 iar McLaren au o cotă de 1.50 pentru aceiași situație.
 4. Eu sincer aş merge pe cei de la Mercedes. Ambii piloţi şi-au economisit pneuri proaspete şi cota de 2.10 că ambii piloţii termină în puncte este destul de tentantă, nu-i aşa?
 5. SAFETY CAR ! Trăiască Safety Car-ul. La câte steaguri roşii am văzut doar în antrenamentele libere, dacă nu va fi măcar un Safety Car în cursă este un adevărat miracol iar eu îmi dau demisia! Cotă că SC-ul va fi prezent duminica: 1.22 pe UNIBET! Este după părerea mea cel mai sigur pariu ! Acelaşi lucru pe Gamebookers dar la cotă de 1.20 doar.

Baftă tuturor!

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Marele Premiu al Spaniei

Salutare dragii mei pariori, urmează Marele Premiu al Spaniei iar calificările ne-au oferit cel puţin o surpriză pe care o puteam exploata pentru pariuri de succes. Sebastian Vettel a avut nişte probleme la sistemul KERS în ultima parte a calificărilor şi de aici pole position-ul  coechipierului său. Suntem obişnuiţi cu starturile proaste ale lui Mark Webber deci vă sfătuiesc  să pariaţi că după primul tur nu o să mai fie liderul cursei. De asemenea în secţiunea DUEL PILOŢI aş merge pe mâna lui Fernando Alonso în defavoarea coechipierului lui mai slab pe acest circuit, Felippe Massa.  Dacă nu multitudinea de fani spanioli, atunci talentul lui Alonso şi cunoaşterea foarte bună a acestui circuit îl va ajuta să termine în faţa brazilianului. Vettel porneşte de pe locul doi, iar dacă Webber are un start la fel de prost precum l-am prezis mai devreme, atunci neamţul probabil o să câştige această cursă, monoposturile Red Bull fiind foarte rapide aici. Anul trecut Circuit de Catalunya a fost printre puţinele locuri unde Schumacher a reuşit să-l surclaseze pe coechipierul lui mai tânăr şi mai rapid. Deşi porneşte doar de pe 10 iar Rosberg de pe 7, bătrânul are un set de pneuri soft proaspete în plus, aici aş merge iar pe mâna lui Schumacher la DUEL COECHIPIERI.

Am să încerc să vă dau nişte ponturi:

1. Duel coechipieri – Schumacher_vs_Rosberg – 1
2. Duel coechipieri – Webber_vs_Vettel – 2
3. Duel coechipieriAlonso_vs_Massa – 1
4. Duel coechipieri – Hamilton_vs_Button – 1
5. Câştigător cursăVettel
6. Podium garantatVettel şi Hamilton
7. Puncte garantateVettel, Webber, Hamilton, Button şi  Alonso
8. Cel mai rapid tur – aici e mai greu de zis, dacă Vettel conduce cursa până în turul 30 aşa cum cred eu că o să fie, nu are voie să folosească sistemul DRS deci aş merge pe mâna unui urmăritor, Webber sau poate chiar Hamilton.
9.  Constructorul cu cele mai multe puncte – am prezis că Vettel câştigă iar pe Webber îl văd neapărat în top 5 deci RED BULL all the way !!!
10.  Dacă o să fie Grand Slam sau nu – răspuns: NU! Grand Slam este atunci când un pilot obţine pole position, victoria în cursă dar şi cel mai rapid tur.  Webber a luat pole-ul şi poate o să aibă şi cel mai rapid tur din cursă însă eu zic că victoria nu o să-i aparţină.

Cam atât pentru azi băieţi, pentru mai multe detalii despre cursă mergeți pe pagina principală a site-ului, puteţi discuta cu restul fanaticilor F1.

BILETUL MEU IDEAL:
Bilet #1 –  Vettel îl bate pe Webber şi Alonso îl bate pe Massa + Red Bull constructorul cu cele mai multe puncte.
Bilet #2 – Schumacher îl bate pe Rosberg şi Hamilton îl bate pe Button + Nu o să fie Grand Slam în Weekend
Bilet #3 – Podium Garantat Vettel şi Hamilton + Puncte garantate pentru Button şi Webber.

BAFTĂ TUTUROR!

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Reclame

9 răspunsuri la „Fast Gamble

 1. va sugerez sa puneti si cotele pentru fiecare dintre pariuri. Poate chiar cotele de la 2, 3 case diferite

 2. foarte tare noua sectiune,desi la cum ma stiu eu cu norocul mcred ca daca ar fi sa joc pe bani,mi-as pierdde casa foarte rapid 😛

 3. tare mad, și eu la fel 🙂 deși la Formula 1 am șanse mai mari de câștig ca-n alte sporturi. Dar fiecare cu norocul său 😀

 4. Liviu, sa nici nu te aud, ca daca aveai mai multa rabdare atunci faceai ceva banuti cu ajutorul meu 😛

 5. Trebuie să recunosc și trebuie să recomand prieteni: Flavius are de cele mai multe ori un simț dezvoltat pentru asta 😀

 6. Multumesc, cred ca daca nu erau chiar atat de naspa conditiile imi ieseau chiar toate previziunile, dar eram ferm convins ca McLaren o sa fie foarte tare pe ploaie! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s