Fast Lap – 19 decembrie 2011

Schimbări la Hispania
Colin Kolles, românul care a ținut în viață zbuciumata echipă spaniolă a fost înlocuit cu Luis Perez Sala, fost pilot la Minardi în 1988 și 1989. Se pare că Grupul Thesan, cel care deține momentan Hispania, încearcă să mute operațiunea cu totul în Spania, de aceea renunțarea la serviciile lui Kolles și semnarea lui Pedro De La Rosa. Al doilea pilot al echipei nu a fost încă anunțat, după cum declara și noul director, Perez Sala, acest anunț ar fi prematur având în vedere că echipa se confruntă momentan cu multe alte urgențe (dezvoltarea monopostului, asigurarea motorizării, aerodinamica).

Hulkenberg la Force India
Echipa indianului Vijay Mallya renunță la Adrian Sutil după 4 ani, cooptându-l pe germanul Nico Hulkenberg. Acesta a fost pilot de teste anul acesta după ce Williams au renunțat la el în favoarea sponsorizării aduse de Maldonado. Sutil rămâne momentan fără loc, șansa sa fiind chiar echipa Williams.

Toro Rosso renunță la ambii piloți
După ce Alguersuari și Buemi au fost asigurați că vor continua cu Toro Rosso și în 2012, ambii au fost eliminați din echipă după o întâlnire a comitetului director Red Bull. Crescuți și școliți în academia Red Bull, se pare că cei doi nu mai sunt juniori după 3 sezoane cu echipa italiană, fapt ce contrazice rolul echipei de a forma piloți juniori pentru echipa mai mare, Red Bull. Locul lor a fost luat de Daniel Ricciardo și Jean-Eric Vergne (campioni Formula 3 Britanică și vicecampioni World Series by Renault).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s