Video. Brazilia 2011. Cursa (DigiSport)

 Partea 1:
VideoBam.com
 Partea 2:
VideoBam.com
 Partea 3:
VideoBam.com
 Partea 4:
VideoBam.com
Reclame

6 răspunsuri la „Video. Brazilia 2011. Cursa (DigiSport)

 1. Salutare!
  S-a mai terminat un sezon, al 14-lea pe care il urmaresc. A fost un sezon destul de interesant, cu toate ca Vettel a dominat copios.
  Cum vi se pare ceea ce s-a intamplat la ultima cursa legat de Vetter si Webber?A fost oare reala problema lui Seb?Mie nu mi se parea ca short-shiftenea deloc. Florin a fost cam direct in comentariu, spunand ca e o manevra de marketing. Ce credeti?
  Mi se pare interesant de vazut unde gaseste Barichello un volan pentru sezonul viitor si cum se va descurca Schumacher in 2012 la Mercedes.
  In fata, cred ca daca cei de la McLaren nu vin cu ceva inovator, o sa vedem din nou un galop de sanatate a lui Seb.

  Numai bine!

 2. Hei Catalin. Eu personal sunt putin suparat de ce au facut cei de la Red Bull, arata ca la fel ca si Bernie, they don’t give a fuck about the fans.

 3. Mie sezonul asta mi-a lasat un gust amar… Stim cu totii ca F1 este multa politica si business, deci, money talks.. dar parca nu a fost niciodata chiar asa de grav. De multe ori am impresia ca Bernie scrie scenariul fiecarui sezon in iarna iar cand incepe campionatul lucrurile se intampla cam in felul in care vrea THE BIG BOSS. Probabil ca nu este asa, insa doar lasand o impresie de genu’ si iti doboara moralul.

 4. Flav, tu ai avut norocul sa fii fan Ferrari/MSC in perioada lor de glorie. Sa vezi cu ce gust ramaneai atunci cand realizai ca Bernie&Maxie joaca Formula 1 pe degete, cu prietenul lor Jean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s