Abu Dhabi 2011. Yas Marina. Fast Lap

În ultima vreme am fost cam absenți din lumea curselor. Dar promitem că vom remedia acest lucru cât de curând. Mulțumim cititorilor noștri care ne susțin și fără de care nu am avea puterea să continuăm. Suntem aici din 2009 și vom continua pentru multă vreme înainte.


Nico Rosberg semnează cu Mercedes

După zvonurile că Rosberg ar fi curtat de Ferrari, germanul semnează prelungirea contractului cu Mercedes pentru mai mulți ani (cel mai probabil până în 2015). Nico așteaptă acum prima victorie personală (și prima pentru Mercedes) iar Ross Brawn este încântat de continuitatea pe care echipa o va avea cu cei 2 piloți germani.

Williams îndemnat de Whimarsh și Domenicalli să semneze cu Raikkonen
Deși englezul de 69 de ani este rezervat în ceea ce privește contractul cu Kimi (iar presa pune paie pe foc), șeful McLaren, Martin Whitmarsh declară: „Sunt convins că (Kimi) nu și-a pierdut puterea de a ne încânta așa că va fi fantastic pentru Formula 1”. Domenicalli, ultimul șef al lui Kimi a spus și el: „Îl cunosc pe Kimi. Este puternic, talentat și este ultimul pilot care a câștigat campionatul mondial pentru noi. Va dori să demonstreze că e cel mai bun.

Mihai Marinescu debutează în GP2
Mihai a plecat de pe locul 25 progresând până pe 17 la finalul cursei însă nerealizând nici o depășire. Mihai este singurul pilot care nu a mai urcat într-un monopost GP2 până la această cursă iar timpii săi au fost sub 2 secunde față de ocupantul locului 1 la finalul cursei, Fabio Leimer. Mihai a fost invitat de echipa Rapax să testeze mașina cu ocazia acestei curse demonstrative de la Abu Dhabi și a fost încântat de puterea și fiabilitatea monopostului.

Team Lotus devine Caterham
Lupta dintre Lotus GP și Team Lotus s-a încheiat. De anul următor, Team Lotus va deveni Caterham, își va păstra culorile galben și verde iar Renault va deveni Lotus Renault. A treia echipă care își va schimba numele va fi Virgin, care vor deveni Marussia.

Sebastian Vettel în pole la Abu Dhabi
Se putea altfel?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s