Happy Diwali everybody!


Formula 1 a aterizat în India, petrecere mare neamule! Poporul indian a sărbătorit cu mic cu mare această mare adunare de mașini colorate și persoane înfumurate! Le-au zâmbit clătinând din cap, au tras tare la circuit, turnând ciment până-n ultima clipă, construind stairway-uri to heaven, dând cu spray verde pe iarbă, să arate sexy la tv și făcând pe mareșalii la marginea circuitului. Praful fu stârnit, câinii vagabonzi (da, au și ei, ca orice țară cu creștere economică zilele astea) au fugit, betoanele au rezistat, Bernie a zis „ok” și Vettel a câștigat. Great succes!!

Singurii care au stricat petrecerea și atmosfera sunt cei 2 piloți cu norul deasupra capului… eternii Lewis și Felipe. Vai ce dramă, ce durere… Lewis fu părăsit de muiere înainte de cursă, drept care se afișă cu mesajul pe coif „One Love„. Haida de! În vreme ce tanti Scherzinger (Ctrl+V sa trăiască!) își plânge tristețea alături de un playboy de LA, Lewis o face alături de cealaltă constantă din viața lui, Felipe Massa. De data asta dădură pedeapsa lui Massa, probabil că le era teamă că-și înfinge englezul volanul în piept dacă-l penalizează, atâta mai lipsea!

Trecând peste îndurerații ăștia doi, cursa a fost cea mai plictisitoare de anul asta, Vettel este ca lupul la oi, numai bătrânul Jenson aleargă după el, dar de fapt aleargă să termine în fața lui Lewis, ăsta e premiul cel mare pentru Jens.

Lu’ Schumacher iar i-a priit curry-ul așa că l-a bătut pe Nico în cursă după încă un dezastru în calificări.

Hai că mai sunt două ture și se încheie daraveaua. Suspans maxim e doar la mijlocul clasamentului, unde Sauber și Torro Rosso se bat pentru locul 7, cu Force India nu departe în față.

Cea mai interesantă știre din India mi se pare însă faptul că Kimi Raikkonen ar negocia cu Williams pentru a întrei suita de campioni mondiali în sezonul 2012. Ar fi un record pentru ultimii xx ani… cu Schumi, Fernando, Kimi, Lewis, Jens și Vettel în pistă doar Hakkinen mai lipsește!

Reclame

4 răspunsuri la „Happy Diwali everybody!

  1. cred totusi ca lui Raikonen ia cam trecut vremea, pentru cifre ar da bine, insa ar fi mult mai interesant de mers pe mana lupilor tineri.

  2. Surpriza a fost Schumi,daca va (re)veni si Kimi poate vor continua „meciurile” lor,dar la categoria oldboy’s.
    Exemplu Melbourne 2003

  3. Dani, sunt de acord cu tine, descalecarea asta a lui Raikkonen e mai mult o ambitie personala sau o manevra publicitara. Nu cred ca va avea multe meciuri de jucat in frunte, data fiind forma Williams-ului de acum.
    DAR…. la anul se reintregeste si paterneriatul cu Renault, poate-poate… un Williams – Reanult condus de Raikkonen va avea sanse macar de puncte. Va fi un sezon crucial pentru echipa lui Frank Williams. Make it or brake it!
    Ca fan, eu sper sa reuseasca o reinviere spectaculoasa!!

  4. Si eu! Ar fi frumos sa isi revina Williams, tot cu un sponsor arab, asa cum au inceput acum ‘nspe ani.. si cu Kimi. Si as vrea sa il revad pe Kimi cu acea foame de victorie. Desi, la cum e Kimi, totul pare a fi doar zvon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s