Goodbye Marco

Nu am avut un an prea bun din punct de vedere al siguranţei în motor-sport. Începând cu ghinionul lui Robert Kubica din Raliul Italiei, continuând cu tragedia lui Dan Wheldon din Indy-Car, azi din păcate, motor-sportul mai face o victimă. Îmi pare rău să vă anunţ că talentatul pilot italian din MotoGP, Marco Simoncelli, a decedat după un grav accident în Marele Premiu al Malaeziei. Ironia acestui destin tragic este că lovitura fatală a fost expediată chiar de prietenul său cel mai bun din competiţie şi de dragul său mentor, Valentino Rossi. Life is not fair! O să ne fie dor enorm de mult de acest om. Pe lângă talentul lui incontestabil Marco a fost un om extraordinar, nici nu îmi pot imagina prin ce momente groaznice pot trece cei apropiaţi de el.  Rest in Peace Marco, we will miss you dearly!

Reclame

4 răspunsuri la „Goodbye Marco

  1. O mare pirdere, am vazut in direct pe Italia 1, au amutit toti comentatorii, a fost shoc, roata din fata de la motor a trecut peste gatul lui Marco de ia sarit casca din cap…. SHOC!

  2. Tocmai a început Lecce-Milan pe Digisport, live, și deja s-a ținut un moment de reculegere, stadionul aplauda, iar pe tabelă scria „Ciao Marco!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s