Sam Michael trece de la Williams la McLaren

Martin Whitmarsh a fost mai mult decât încântat de sosirea lui Michael. De la anunțul din mai al echipei Williams că Sam Michael va părăsi echipa, McLaren au pus ochii pe englez. Acum, acesta se va alătura echipei de la Woking după Marele Premiu de la Singapore. Locul lui Michael la Williams a fost luat de Mike Coughlan, fost angajat McLaren implicat în scandalul „Spygate” din 2007.

Sam Michael a venit în F1 acum 18 ani, la Lotus. A trecut apoi la Jordan și la Williams, unde a devenit cel mai tânăr director tehnic de echipă. La McLaren, Michael va prelua responsabilități legate de managementul pe pistă al echipei.

Vasta lui experiență și modul în care e capabil să înțeleagă cum funcționează operațiunile unei echipe de Formula 1 va aduce un plus managementului tehnic al echipei” a declarat echipa. McLaren au primit multe critici din partea fanilor și a propriilor piloți pentru diverse greșeli tactice care i-au costat campionatul mondial în ultimii 3 ani. Acest post va fi o mare provocare pentru Sam Michael dar în același timp este o slujbă de vis pentru englez: „Fiind un amator de curse de o viață știu ce înseamnă McLaren pentru istoria Fomulei 1. Deja îi cunosc și îi respect pe mulți din membrii seniori ai echipei și să mă alătur lor a fost o mare atracție în alegerea acestui post. Deasemenea, îi observ și admir de ceva vreme pe Lewis și Jenson  și consider că sunt un privilegiat să lucrez cu ambii.

Am petrecut 11 sezoane cu Williams și am multe amintiri plăcute. Le doresc tot binele. Însă pe viitor mă voi concentra ca tricourile roșu-aprins ale victoriilor McLaren să fie la vedere de multe ori în anii ce vor urma.

Reclame

Un răspuns la „Sam Michael trece de la Williams la McLaren

  1. Pingback: Sam Michael revine cu McLaren

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s