Senna îl înlocuiește pe Heidfeld la Spa și Monza

Bruno Senna revine ca pilot principal la volanul unui Renault în acest weekend. Nepotul marelui Ayrton Senna a debutat la HRT anul trecut însă orice speranţe ar fi avut, acestea au fost spulberate de performanţele foarte slabe ale maşinii Hispania. Anul acesta, Bruno a reuşit să obţină rolul de pilot de rezervă pentru echipa de la Enstone iar accidentul lui Kubica aproape l-a propulsat în rolul de pilot principal. Echipa a preferat experienţa lui Nick Heidfeld. După 11 etape Eric Boullier îl găseşte pe Heidfeld prea blazat în rolul său şi spune că Petrov s-a descurcat mai bine, cu toate că Heidfeld a adunat mai multe puncte. Ultimul zvon din sânul echipei era că înlocuitorul lui Heidfeld va fi Romain Grosjean însă Renault au anunțat că Bruno Senna va pilota la Spa și la Monza.

Nick Heidfeld are însă un contract semnat pe tot sezonul. Renault declară: „Intenția actuală a echipei este să îi ofere lui Bruno șansa de a pilota pentru restul sezonului. Însă există câteva probleme legale nerezolvate și vom reveni cu un anunț la momentul potrivit.

Aceasta este marea șansă pe care Bruno o aștepta de mult. Deși așteptările la adresa sa sunt mari, brazilianul declara că se simte ca și cum ar fi venit Crăciunul și cel mai greu examen din viața lui în același timp.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s