F1 Fun-Facts #12

Cea mai bună revenire

În 1983 la Marele Premiu al Statelor Unite pe circuitul din Long Beach-California Formula 1 a putut asista la cea mai bună revenire din istoria sportului. Monoposturile McLaren ale lui John Watson şi Niki Lauda au avut nişte calificări execrabile ocupând locurile 22, respectiv 23 pe grila de start. Asta nu a însemnat că weekendul lor era unul eşuat deşi alţii poate nu ar fi rămas atât de optimişti precum cei doi. Eh, ei ştiau ceva ce restul plutonului nu. Este clar că mecanicii au făcut minuni şi cei doi au reuşit un adevărat miracol. Watson a câştigat cursa într-un final iar coechipierul lui a terminat imediat după el. Austriacul suferea de crampe musculare la piciorul drept şi poate acesta a fost motivul pentru care nu şi-a atacat coechipierul în finalul cursei. Este clar un record, victoria de pe cea mai proastă poziţie de start a grilei. Poate un record ce nu o să mai fie bătut niciodată. Cine ştie?
Postez şi un rezumat video a cursei respective. Observaţi progresul celor două mașini McLaren, cum urcă uşor, poziţie după poziţie. ENJOY

Reclame

5 răspunsuri la „F1 Fun-Facts #12

  1. Și eu am remarcat startul ăla. Erau vremurile bune ale lui Keke. Uite o comparație interesanta: piloții de ieri erau ca Keke. Cei de azi, sunt ca Nico. Rosberg 😀 un soi de sportivi corporatiști…. ce fac banii din orice.

  2. Eu mai am sperante in Nico, eu il vad campion mondial intr-o buna zi chiar daca a avut ghinionul de a nu castiga inca o cursa.

  3. Sunt convins ca Nico intr-o masina competitiva (sper de anul viitor) le va da mari batai de cap celor care se lupta azi pt titlu.

  4. Nu negam aici capacitatea lui Nico a de a conduce, ci doar îl asemănam cu restul piloților de azi. Nico e un pilot grozav, e chiar unul din preferații mei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s