Pirelli renunță la specificația HARD pentru restul sezonului

Anunțul se referea de fapt la faptul că Pirelli nu vor folosi specificația HARD în următoarele 3 curse însă șeful diviziei motorsport Pirelli, Paul Hembery a declarat că este convins că Hard-urile nu vor mai fi folosite pentru restul sezonului.

Această specificație era prea dură iar Medium-urile s-au dovedit îndeajuns de robuste chiar și pentru a face față circuitelor agresive care urmează. Așa că nu vom mai dezvolta Hard-urile. În sezonul următor, probabil că Medium-urile vor lua locul Hard-urilor și va apărea o nouă specificație, un amestec între actualele Medium și Soft – vrem ca pragul de performanță între specificații să fie de aproximativ o secundă. Cum este momentan între Super Soft și Soft” ne spune britanicul de la Pirelli.

Pirelli trebuie să fie mulțumiți. Cred că echipa lor a făcut o treabă foarte bună. Am avut un timp foarte scurt pentru a ne pregăti, am fost limitați în a testa alături de echipe și, cu toate constrângerile, cred că am adus un produs grozav și am avut contribuția noastră la spectacolul Formulei 1” a mai adăugat Hembery.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s