Ungaria 2011. Hungaroring. Program oficial

Deși McLaren și Ferrari au început să reducă din handicapul față de Red Bull, cele 2 echipe încă se așteaptă ca Red Bull să fie principalii actori la Hungaroring în acest weekend. Cum vremea se așteaptă a fi frumoasă, cu temperaturi în jur de 26 – 30 de grade, cei de la McLaren nu se așteaptă la performanțe prea bune. Ferrari au declarat și ei, că deși ar putea merge bine aici, anul trecut Red Bull s-au descurcat foarte bine. Sebastian Vettel vrea să se răzbune pentru neatenția de anul trecut, când a „adormit” în spatele mașinii de siguranță iar Mark Webber speră la prima victorie în acest sezon.

Cu ocazia acestei curse, sunt câteva aniversări în Formula 1. Jenson Button, care a avut aici parte de prima sa victorie în Formula 1 – cu ocazia cele de a 113-a curse în 2006 – aniversează 200 de curse în Marele Circ. Nico Rosberg aniversează 100 de curse. Deasemenea, acum 100 de curse, la debutul lui 2006 au fost introduse motoarele de 2,4 litri în V8, actualele motoare care propulsează mașinile de Formula 1.

La Hungaroring, echipele folosesc un reglaj de downforce ca la Monaco iar piloții merg cu accelerația la podea doar pe 55% dintr-un tur. Nivelul redus de aderență al pistei înseamnă că pneurile nu vor fi uzate foarte mult, Pirelli aducând aici specificațiile Soft și Supersoft.

În interesul siguranței, zonele cu pietriș din curbele 3, 8 și 9 au fost înlocuite de anul acesta cu asfalt.

Programul weekend-ului:

Vineri, 29 iulie 2011
Antrenamente libere 1 – 14:00
Antrenamente libere 2 – 15:00

Sâmbătă, 30 iulie 2011
Antrenamente libere 3 – 12:00
Calificări – 15:00

Duminică, 31 iulie 2011
Cursa – 15:00

Un tur pe Hungaroring cu Mark Webber, via simulatorul Red Bull (2010):

Reclame

4 răspunsuri la „Ungaria 2011. Hungaroring. Program oficial

  1. Foarte bun „poster-ul” – sigur este opera ta 😉 Le astept si pe restul, pana la finalul sezonului. (loose the logo ca sa nu intrebe cineva de sanatate)

  2. Păi ar fi bine să te bată – e un tip care făcea astfel de postere şi pe care cei de la FIA l-au rugat „frumos” sa înceteze, chiar dacă-i apreciau design-ul şi şi-au exprimat chiar răspicat părerea pe tema asta 😉

  3. 🙂 o sa ma tin departe de sigla F1. O sa il concep ca si cum ar fi un poster pt prezentarea cursei pe F1GP, nu a evenimentului de la fata locului. Mai am avantajul ca nu sunt afiliat presei deci pot sa mai circul underground… o vreme 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s