Bruno Senna îl va înlocui pe Heidfeld în primele antrenamente de la Hungaroring

Bruno Senna a primit șansa de a pilota pentru Renault în primele antrenamente libere de vineri de la Hungaroring. Brazilianul, care a debutat cu Hispania anul trecut, este al treilea pilot al echipei franceze și a mai condus monopostul de anul acesta cu ocazia unor teste și pe cel de anul trecut la diverse demonstrații Renault.

Nu prinzi prea des ocazia să conduci pentru echipele mari și sunt foarte recunoscător pentru că am primit această șansă. Sper să fac o treabă bună, să arăt echipei potențialul meu și să merg mai departe. Am lucrat productiv cu monopostul în acest an – deși niciodată într-un weekend de cursă – așa că sunt familiar cu mașina și încrezător că tranziția va fi ușoară. Aștept să lucrez cu echipa și să pregătesc mașina pentru când o va prelua Nick în antrenamentele următoare.

Jurnalistul englez, fost comentator de F1, James Allen presupune că adevărata țintă a lui Boullier, în cazul înlocuirii lui Heidfeld, este de fapt Romain Grosjean. Heidfeld nu a mers atât de bine pe cât se aștepta de la el, scorul fiind de 7 la 3 în calificări în favoarea rusului Petrov. Eric Boullier este un admirator al lui Grosjean. Francezul Grosjean a debutat în Formula 1 în 2009, înlocuindu-l pe Nelson Piquet ca și coechipier al lui Fernando Alonso. Momentan, Romain conduce seria GP2 cu 4 victorii și este favorit la câștigarea titlului. Vorba circulă că Grosjean îl va înlocui pe Heidfeld la Renault imediat ce va câștiga titlul GP2 în toamnă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s