Mihai Marinescu, rezultate mixte la Brands Hatch

La încă o etapă din acest sezon, Mihai a indicat un ritm bun, susținut de rezultatele bune din antrenamentele libere. Se vede clar progresul făcut de Mihai față de anul trecut. Însă podiumul nu a vrut să se lipească de el nici la această cursă. Întâi, în prima sesiune de calificări, a fost penalizat pe nedrept cu 5 poziții pentru că nu a încetinit la drapelul roșu. Deși a prezentat comisarilor telemetria mașinii, care indica că a fost unul dintre piloții care a încetinit cel mai mult, aceștia i-au aplicat totuși penalizarea. Plecat astfel în cursă de pe poziția 11 (se clasase pe 6, la 0,392 față de Hegewald, alfat în pole) reușește să urce rapid până pe 8 însă în virajul Druids, Jordan King a forțat scoțând 4 mașini din cursă, a patra fiind chiar cea a brașoveanului. Abandon în cursa 1.

În cea de a doua cursă, clasat pe 7 după ce în turul său cu boosturi sesiunea a fost încetinită, Mihai a mers foarte bine, a profitat de greșeala făcută de Brundle, i-a ținut piept lui Hegewald pentru cea mai mare parte a cursei și a terminat pe 4.

Urmează Red Bull Ring (fostul A1 Ring de la Spielberg), circuit nou pentru toți piloții, o nouă șansă pentru Mihai să încerce obținerea unui podium.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s