Costul unui monopost F1

Te-ai întrebat vreodată cât costă să construieşti un monopost de Formula 1 ? Probabil că da. Şi nu trebuie să ai o diplomă în fizică nucleară ca să-ţi dai seama singur de costurile enorme investite în acest sport. Defapt se cam ştie că este cel mai scump sport de pe planetă, dar oare cât de scump mai exact? Cei de la Netcar.com au produs o grafică extrem de interesantă şi informativă în privinţa costurilor unui monopost de F1 dar şi despre costurile ce ţin de întreţinerea unei echipe, de la salarii la echipamente şi multe altele. Click stânga pe imagine pentru a vizualiza în mărime completă.


Reclame

4 răspunsuri la „Costul unui monopost F1

  1. ce preturi!Te ia cu ameteala 🙂
    trebuie sa ai buzunarele foarte adanci inseamna!E de admirat old Papa Fanck !

  2. Ce bine zici Mad, ce greu poate fi pt o echipa care nu este de uzina sa-si faca rost de sponsori si sa nu dea faliment in lipsa de performante. Numai franele costa in jur de 100.000 euro.. ce masina sport sau de lux iti iei cu banii aia 😛

  3. frane care sa inmagazineze o putere egala cu aruncarea unu elefant 10 metri in aerf 🙂 E incredibil ce frane pot sa aiba cei din F1!

  4. Superba comparatia cu elefantul. Dar ai dreptate, franele impresioneaza mai mult decat viteza de varf. Orice pilot GP2 sau F2 primul lucru care il remarca este eficienta franelor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s