Planuri ambițioase pentru Team Lotus

Team Lotus a anunțat că își extinde operațiunea de cercetare a mașinii prin intermediul tunelului de vânt Williams din Grove, Marea Britanie. Alături de deja existentul tunel în folosință din Italia, aparținând Aerolab, din septembrie echipa lui Tony Fernandes va folosi și tunelul aparținând Williams F1, asta în timp ce propriul tunel de vânt este în construcție la Hingham, sediul echipei.

La câteva ore după anunțarea acestui lucru, echipa maleziană bazată în Anglia a anunțat semnarea unui contract pe 3 ani cu General Electric (GE), în valoare de 30 de milioane de dolari pe an. Brandul GE va fi prezent pe mașină și pe echipamentul piloților începând cu Marele Premiu al Marii Britanii.

Afacerea va aduce beneficii ambelor organizații, GE va obține o platformă globală de promovare a tehnologiilor avansate iar Team Lotus va avea parte de resurse de dezvoltare care vor ajuta la accelerarea procesului de dezvoltare a echipei, pe pistă și în afara ei” spune echipa malaeziană.

GE este al patrulea cel mai cunoscut și vândut brand mondial, imediat după Coca-Cola, Microsoft și IBM. Conglomeratul operează în domenii precum aviația, energia, medicina, finanțe și entertainment, fiind posesorii NBC și CNBC, ultimul fiind un post de business care, ironic, este partener cu Virgin Racing.

Probabil în 2012 echipa va face următorul pas, atacând echipe ca Toro Rosso, Sauber sau Williams.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s