Bahrain – oficial scos din calendarul 2011

Organizatorii Marelui Premiu al Bahrainului au declarat că nu vor mai insista pentru introducerea cursei anul acesta. Președintele circuitului, Zayed Alzayani a spus că le-a fi plăcut să aibă o cursă în octombrie însă este conștient că lucrurile nu vor sta așa.

Bahrain a căutat întotdeauna să joace un rol pozitiv în dezvoltarea Formulei 1, introducând F1 în Orientul Mijlociu, să ajute alte țări în a construi noi facilități dedicate curselor…. nu dorim să avem parte de o cursă care să extindă calendarul competițional și să luăm din plăcerea de a vedea Formula 1, nici piloților, nici fanilor. Vrem ca rolul nostru să fie unul pozitiv și constructiv, deci luând în calcul interesele sportului, nu vom mai insista pentru continuarea acestei curse. Așteptăm cu mult drag ca anul următor echipele, piloții și fanii să sosească în Bahrain și ne exprimăm gratitudinea față de suporterii noștri, angajații circuitului, voluntarii, sponsorii, afaceriștii și publicul larg pentru care amânarea cursei din acest an va fi o dezamăgire. Vrem să mai mulțumim FIA, FOM, Federației Motorizate din Bahrain și echipelor pentru înțelegerea care ne-au arătat-o.

FIA i-a cerut lui Bernie Ecclestone să vină cu un calendar revizuit după ce echipele s-au opus revenirii în Bahrain. Marea problemă este acum terminarea circuitului din India. Situația cu Bahrain pare a fi prima mare greșeală a lui Jean Todt de când a preluat conducerea Federației.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s