De la Rosa îl înlocuiește pe Perez în Canada

După ce a participat la prima sesiune de antrenamente, Sergio Perez a anunțat că nu va mai continua în weekend. Resimțindu-se încă de pe urma accidentului din Monaco, mexicanul a trebuit să se retragă și să lase locul spaniolului Pedro de la Rosa, împrumutat de Sauber de la McLaren. În mod normal, locul său ar fi trebuit luat de conaționalul lui Perez, Esteban Gutierrez, însă acesta nu a venit în Canada din cauza unui examen pe care trebuia să îl dea la istorie. Să sperăm că lui Gutierrez îi va folosi în viață istoria pentru că tocmai a scăpat printre degete debutul în Formula 1.

Situația ne-a luat prin surprindere pentru că Sergio a trecut toate testele, mai întâi la Monaco, apoi la Zurich și în final în fața doctorilor FIA, joi la Montreal” a spus Peter Sauber.

Reclame

2 răspunsuri la „De la Rosa îl înlocuiește pe Perez în Canada

  1. Fi-i-ar istoria de râs să-i fie… cică omu’ ar fi rapid. Păcat – atât de el, cât şi de Perez. Sper să revină cât mai repede şi într-o formă măcar la fel de bună ca cea dinainte de accident.

  2. Dap, Gutierrez spunea pe Twitter că echipa nu i-ar fi dat oricum de înțeles că va fi nevoie de el în Canada și că el era pregătit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s