Fast Gamble

Salutare prieteni, vă prezentăm un proiect nou care sper să vă atragă interesul şi poate să vă aducă și câștiguri substanțiale. Noua secţiune se intitulează Fast Gamble şi aşa cum sugerează şi numele are legătură cu cu pariurile sportive, în cazul nostru doar cu Formula 1.

Această secțiune va încerca să prezică câştigătorii curselor şi să speculăm tot felul de pariuri avantajoase la fiecare Mare Premiu din calendarul Formulei 1. Sfaturi şi ponturi pentru pariorii profesionişti dar şi jocuri interactive prin care împreună încercăm să prezicem evenimentele şi deznodământul weekendurilor de cursă. Tot ce ţine de de prezicerea pole position, podium, câştigător, duel între piloţi, duel între constructori şi aşa mai departe. Vom publica câte 2 articole cu ocazia fiecărei curse, unul vineri înainte de calificări iar al doilea sâmbătă după calificări.

Cursa următoare are loc în Canada peste 2 săptămâni deci asta este doar o prezentare, un preview a proiectului.  Vă dăm totuşi un exemplu de cum o să arate atunci când este gata, un demo pentru cursa din Spania şi chiar vă rog să veniţi cu sugestii în plus și cu critici la aspectele care nu vă plac.

Click pentru a merge la secțiunea Fast Gamble.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s