Osterreich Ring revine la viață cu banii Red Bull

Fostul circuit de Formula 1, A1 Ring, abandonat de Marele Circ (sau of fi fost Bernie cel care…?) în 2003 a revenit în lumea curselor cu motor după ce a fost cumpărat de Dietrich Mateschitz. Magnatul austriac, patronul Red Bull, a anunțat că circuitul, rebotezat Red Bull Ring, nu va fi folosit de MotoGP sau Formula 1 și va găzdui doar curse din campionatul german de turisme DTM. Însă anul acesta s-a anunțat deja aici și o etapă din Formula 2.

Mai jos, imagini de la inaungurarea Red Bull, cu mașini clasice și avioane aproape de sol, semnătura Red Bull. Mă întreb cine e pilotul care a scăpat acea frumusețe de Lotus Gold Leaf în zid (mașina în care Jochen Rindt a murit și a și devenit campion post mortem).

Reclame

4 răspunsuri la „Osterreich Ring revine la viață cu banii Red Bull

  1. Superb, unul din circuitele mele preferate. Chiar banuiam ca dupa un succes asa major al unei echipe austriace, trebuie sa revina A1 Ring-ul. Ferrari sa urmeze exemplul celor de la Red Bull si sa-i ajute financiar pe organizatorii de la Imola, un alt circuit care imi lipseste mult de tot.

  2. Poate asta o fi raspunsul la intrebarea de ce le-a cerut Eclestone dublu turcilor.

  3. Cica Bernie si-a exprimat dorinta ca Red Bull Ring sa gazduiasca F1 de anul viitor iar Dietrich Mateschitz l-a refuzat, scurt si la obiect. “Nu vom avea curse de Formula 1 aici” Dietrich.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s