And so it begins… again

Pentru a câta oară ne încărcăm speranțele, ne punem telefoanele să sune, ne pregătim Pringlesii și Colele și ne lăsăm în voia drogului. Telenovela noastră preferată își desfășoară un nou sezon. Fernando, Jens, Seb, Michael, Robert, Mark, Lewis, Felipe și Nico citesc scenariile pentru primul episod și unii tresaltă cu bucurie că au primit iarăși un rol principal, alții vor fi frustrați că încep sezonul în spital, de exemplu. Nu-i nimic, cu atât mai spectaculoasă să fie ascensiunea… După un prim episod anulat, începem caravana sub soarele tomnatec al Australiei, acasă la Mark Webber, cel care aproape a fost campion anul trecut.

Primele rezultate oficiale au sosit și deja anticipăm o luptă titanică în 5, cam ca anul trecut. Și dacă performanțele celor 3 echipe de frunte se vor menține apropiate, avem garanția unui duel epic. Tot ce mi-aș putea dori e ca Mercedes-ul să se alăture celor 3 și să-i vedem pe Michael și Nico implicați în lupta pentru victorie. Pentru că sunt 7 piloți pe grilă care au potențialul să fie campioni în 2011. Să speram că nu vor fi lăsați în afara luptei din motive de hardware.

Va fi un sezon lung, vor fi curse plictisitoare și – sper cel putin – vor fi curse care ne vor împrăștia Pringlesii pe covor. Vom avea răsturnări de situație, controverse, dispute fraticide și până la urmă unul dintre cei 7 va fi Campionul. Tot ce putem cere zeilor e ca acesta să fie cel mai bun, să merite!

Iar dacă totuși greșesc și Barrichello va fi campionul din 2011, nimic nu mă va face mai fericit! 🙂

Reclame

2 răspunsuri la „And so it begins… again

  1. Eu am asa o presimtire ca Hispania nu o sa fie prezenta pe grila de start duminica din cauze regulii de 107% si poate nici Virgin dar la ei ar fi un pic surprinzatoare absenta.
    Sper si eu sper ca cei de la Mercedes sa fie in forma buna si masina sa aiba potential de lupta cu cei din top.

  2. e clar regula de 107% va fi mortala,pentru HRT si una sau ambele Virgin!Mie imi pare rau ca a fost introdusa aceasta regula,dar nu eu fac regulile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s