Formula 2. Mihai Marinescu, impresie bună în testele de la Silverstone

Ieri, 22 martie 2011, Formula 2 a organizat ultima sesiune de teste înainte de începerea sezonului, pe circuitul Silverstone din Marea Britanie. Mihai a făcut rost de banii care îi permit să participe în această sesiune, împărțită în 4 secvențe distribuite de-a lungul zilei, în care piloții au voie să acumuleze un total de 300 de kilometri. În toate cele 4 părți, Mihai Marinescu a luptat în top 4, în a 3-a sesiune ocupând chiar prima poziție, la o miime de secundă înaintea spaniolului de 19 ani Ramon Pineiro.

Astfel, în cele 2 alergări de dimineață, Mihai a ieșit pe pozițiile 4 și 2, la 0,219s și respectiv 0,447s de primul loc, ocupând locul al patrulea la timpii combinați cu un timp de 1:51.984s. În alergările de după amiază, a ocupat primul loc (Pineiro reușind un timp cu 0,001s mai încet ca el) și locul al doilea, la 0,294s de primul loc, la timpii combinați ocupând locul al treilea la 0,294s de primul loc, cu un timp de 1:50.515s.

Pilotul român s-a aflat mereu în primele 4 poziții, alături de piloți precum Alex Brundle, Ramon Pineiro, Jack Clarke, Kelvin Snoeks și Miki Monras. Ritmul său bun arată o evoluție bună (și logică, de altfel) față de anul trecut iar dacă Mihai reușește să facă rost de cei aproape 300.000 de euro pentru participarea la campionatul de F2, il vom vedea anul acesta alergând pe circuite precum Magny Cours, Spa, Nurburgring, Monza și Red Bull Ring (fostul A1 Ring).

Mulțumim Ancăi pentru atenționare.

Anunțuri

Un răspuns la „Formula 2. Mihai Marinescu, impresie bună în testele de la Silverstone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s