GP2 Asia Series (etapa San Marino) va fi transmisă de Digi Sport Plus

Sâmbătă, 19 martie la ora 15.00, Digi Sport Plus va transmite prima cursă de la Imola. Programul pentru luni nu a fost încă afișat pe site-ul acestora, duminică neexistând în program transmisiunea celei de a doua curse. Vă ținem la curent cu eventualele schimbări.

Later edit
A doua cursă nu e trecută în programul Digi însă seria MotoGp  va fi prezentă pe ecrane, sâmbătă pe 19 la ora 10:00 și duminică, 20 martie, la ora 7:30, etapa din Quatar.

Anunțuri

12 răspunsuri la „GP2 Asia Series (etapa San Marino) va fi transmisă de Digi Sport Plus

 1. sa speram ca si a doua cursa va fi transmisa!
  Oricum,odata cu inceputul sezonului de Formula1,programul Digisport se va aglomera rau de tot.Eu le-am scris ca ar trebui sa mai apara un Digisport,pentru a putea cuprinde LIVE,atat Formula1,cat si MotoGP,Tenis ,etc ntrucat intotdeauna are fotbalul prioritate si cum Digisport are Liga1,Anglia,Serie A,plus Primera sau Ligue1(dar acestea sunt mai mult seara)cam la aceleasi ore unele transmisiuni vor fi decalate sau aretransmise ,la o data cand rezultatul ar fi cunoscut si degeaba s-au cumparat drepturile,dar nimeni nu m-a ascultat 🙂

 2. am uitat,ziceau ca vor transmite si GP2 si Formula3,asa ca aglomeratia va fi mare de tot 😀

 3. Ca și în prima etapă, din Abu Dhabi, vom încerca să avem măcar prima cursă, cea transmisă de Digi.

 4. Multumim pentru inregistrari, facem asa fiecare o mica arhiva 🙂

  Vroiam sa intreb, asa stiti voi ca Digi a luat si Formula 3? Nu este vorba de fapt de GP3? Eu asa auzisem ca anuntasera de fapt, si ar fi oarecum mai logic, avand in vedere ca Doru Sechelariu alearga acuma acolo…si de fapt asa vine pachetul de F1, cu GP2 si GP3 ca suport. Sau venea odata….

  Desi, daca si-au luat raspunderea sa transmita ei GP2 ar trebui sa se tina de asta chiar daca sunt cursele reprogramate 😀

  Oricum, prima cursa macar, bine ca e si aia!

 5. Anca, nu știu încă toate detaliile dar așa e, cred că e vorba de GP3, nu F3, pt că GP3 vine la pachet cu F1. Iar F3 nu e clar definită, există o serie F3 germană, una europeană, una britanică… Cred însă că se vor limita la F1 și GP2, pentru că de multe ori weekendurile se suprapun și GP2 are curse de susținere înaintea cursei de F1.

 6. Eu am zis Formula3,pentru ca asa am citit,se poate insa sa ma fi inselat 🙂 Acolo concureaza Mihai Marinescu,care am inteles ca va fi unul dintre comentatorii’tehnici’,cel putin la cursele din Europa .

 7. MM concurează în F2… dacă reușește să strângă 300.000 de euro…. bietul Mihai, deși o să mă încânte să îl aud în cabina de comentariu i-aș fi dorit să fie pe pistă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s