Hispania prezintă F111. Fotografii

Colin Kolles a fost destul de rezervat în ceea ce privește declarațiile privind monopostul lansat azi: „Am început târziu din cauza circumstanțelor. Cred că avem doi piloți îndeajuns de buni pentru a depăși procentul de 107 necesar intrării în calificări și cred că mașina (cel puțin în simulări) este mai rapidă decât cea de anul trecut.

Hispania Racing a prezentat astăzi noua mașină la boxele circuitului Barcelona. Alături de Narain Karthikeyan a mai fost prezent și Vitantonio Liuzzi, cel care, cel mai probabil, va testa mâine noua mașină pe pistă în ultima zi a testelor. Singurii sponsori prezenți pe mașină sunt Tata, producătorul de mașini indian alături de care echipa spaniolă este implicată și în cercetări de Dinamica computațională a fluidelor (CFD – tehnologia prin care Manor/Virgin își dezvoltă monoposturile în loc să folosească tunelul aerodinamic) și Panda (soluții antivirus), abia vizibili deasupra motorului.

Un detaliu interesant ar fi faptul că Hispania a prezentat monopostul F111 întro zi de 11 martie în anul 2011. Vor locul 1 sau mi se pare mie? Nu cumva era și ora locală 1PM?

Reclame

2 răspunsuri la „Hispania prezintă F111. Fotografii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s