Video. Un sezon cu McLaren. Episodul 1

În 1993 McLaren au trecut de la motoarele Honda la Ford, nebeneficiind însă de întreaga atenție a companiei de motoare, echipa Beneton fiind echipa principală de care se ocupa Ford. Pe deasupra, Ayrton Senna a fost de acord să alerge pentru ei cursă după cursă, nesemnând un contract pe un an întreg, în așteptarea eliberării unui loc la Williams. Cu toate acestea Senna a avut parte de 5 victorii, intercalate printre abandonuri tehnice datorate noului sistem de suspensii active testat de McLaren în acel an. În acel sezon, McLaren au intrat și sub atenția camerelor de filmat, BBC însoțindu-i tot anul și dezvăluindu-ne o comoară de informații pentru oricine interesat de ce se întâmplă dincolo de cursele de Formula 1.

Prima parte (din șapte) îi însoțește pe McLaren la Marele Premiu al Portugaliei, unde se decidea titlul mondial. Senna decide să părăsească McLaren după 6 sezoane cu echipa britanică și Mika Hakkinen își începe odiseea la McLaren.

VideoBam.comPrimul episod poate fi downloadat în două părți de aici și aici.

Reclame

Un răspuns la „Video. Un sezon cu McLaren. Episodul 1

  1. ca fan al celui mai mare pilot de Formula1,ce a existat,Ayrton Senna si admirator Mclaren,vazand aceste imagini m-au emotionat si bucurat in acelasi timp.Nu pot sa nu remarc,ce frumoase erau masinile in acele vremuri,chiar si o masina ca Mclaren Ford care nu se putea compara cu Williams Renault,arata totusi cu mult mai bine decat majoritatea masinilor din ziua de azi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s