GP2 Asia la Digi Sport. Live, 14:55

Sezonul a patrulea din GP2 Asia Series debutează astăzi la Abu Dhabi. Creat ca o introducere la campionatul GP2, Asia Series este constituit din 3 runde purtate pe circuite asiatice. Weekend-ul acesta piloții GP2 vor alerga pe circuitul Yas Marina iar următoarele 2 etape se vor discuta pe circuitul din Bahrain, ultima rundă fiind și cursă de susținere a primei etape de Formula 1.

GP2 Asia Series se află la al patrulea sezon, cele dinainte fiind câștigate de Romain Grosjean, Kamui Kobayashi și Davide Valsecchi.

În acest sezon GP2 participă și un pilot care aleargă sub drapelul românesc, româno-belgianul Michael Herck, care s-a dovedit constant în rezultate. Michael a fost înfiat de un belgian ca mic copil, nu vorbește limba română și aleargă sub culorile României de când a intrat în motorsport. Am luat contact cu cariera sa urmărindu-l pe Mihai Marinescu în World Series by Renault, într-una din etape Herck luându-i mașina lui Mihai datorită faptului că a avut la îndemână suma cerută de echipa Interwetten la acea etapă. Deasemenea, nemuritorii Micky și Vicky l-a avut invitat pe Michael Herck la comentariul calificărilor pentru MP al Japoniei anul trecut (dimineața devreme). Rezultatele lui Michael Herck au fost în continuă creștere și are șanse pentru un loc bun anul acesta în GP2. El a fost ajutat imens de tatăl său de-a lungul carierei, având la un moment dat echipă proprie într-una din formulele inferioare. Pentru cursa de azi s-a calificat pe locul al 12-lea, la 0,8s de deținătorul pole position-ului, Romain Grosjean (participarea francezului în seria GP2 explică de ce nu a fost luat în calcul pentru locul lui Kubica).

Cum primii 14 piloți s-au calificat pentru cursa de astăzi în interval de 1 secundă, se prefigurează o cursă foarte animată. În direct la Digi Sport de la ora 14:55.

A doua cursă din această rundă va avea loc la aceiași oră sâmbătă, însă Digi Sport o va transmite în reluare duminică dimineața la 10:15.

Anunțuri

Un răspuns la „GP2 Asia la Digi Sport. Live, 14:55

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s