Hispania prezintă noua configurație grafică a monopostului F111

Pe lângă noua grafică prezentă pe monopostul Hispania, creată de designerul Daniel Simon, Colin Kolles susține că monopostul F111 ale cărui imagini create pe calculator au fost date astăzi presei, este dezvoltat de către Geoff Willis și Paul White, pornind de la monopostul Dallara folosit de către echipa spaniolă anul trecut.

F111 reprezintă un important pas înainte pentru Hispania Racing” a declarat managerul de origine română. Interesul lui Kolles de a resucita team-ul spaniol s-a văzut în încercările acestuia de a stabili o colaborare tehnică cu Toyota și în angajarea lui Geoff Willis și a lui Daniel Simon. Noul monopost prezintă un eleron spate ajustabil conform cu regulamentul tehnic dar nu deține sistem KERS. Hispania speră să poată încerca noua mașina în testele de la Bahrain de pe 3 martie.

Îmi este dor de numere mari și frumoase și de un vizual puternic al mașinilor de curse din ziua de azi. Să mă joc cu restricțiile  impuse de o mașină complexă de F1 a fost amuzant (…) dar am reușit să găsesc o expresie curajoasă pentru mașină” a spus Daniel Simon, designerul însărcinat cu stilul vizual al echipei.

Însă în afară de Tata, firma care îl sponsorizează pe Narain Karthikeyan, mașina prezintă zone cu inscripțiile „Aici poți fi tu” și „Aceste este un spațiu grozav”.

Anunțuri

6 răspunsuri la „Hispania prezintă noua configurație grafică a monopostului F111

  1. Mă, mie unul nu-mi place schema asta de culori. L-au plătit degeaba pe designer-ul ăla american, iar în cursul creării noii imagini, şi-au pierdut orice identitate după umila mea părere. Eu cred că ar fi trebuit să dezvolte tema aia iniţială, cu steagul Spaniei şi aşa mai departe.

  2. Mie sincer imi place, mai ales idea cu steagul cu patratele.. mai important o sa fie insa sa vada steagul adevarat cat mai des in realitate 😀

  3. Dacă l-au plătit…
    Dar mie îmi place, e distanță de la cer la pământ față de griul ăla maroniu de anul trecut. E adevărat, mai mult face reclamă la racing mașina asta decât la Hispania dar e nouă, clară, vioaie… prea mult alb 😀 însă vizual e plăcută. E în trend. Și adevărat că domnul designer putea scoate mai bine însă știi cum e în meseria asta, depinzi mult de client, poți tu să aduci inovațiile de pe lume, dacă clientului îi plac floricelele nu prea ai ce face.

  4. bine că şi-au trecut steagul cu pătrate pe maşină, că la finalul curselor nu va mai sta nimeni să le fluture nimic având în vedere că o să fie în urmă cu 20 de tururi.

  5. si-a facut bine treba tipul din Tron Legacy!
    imi pplace cum arata monopostul,desi imi aminteste de o cutie de pateu.Cei care mai prideau pateu inainte de ’89,isi aduc aminte de un astfel de ambalaj 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s