Mihai Marinescu face impresie bună la Barcelona

La finalul săptămânii trecute, Mihai Marinescu se afla la Barcelona pe circuitul Catalunya testând monopostul F2. Lucrurile au început bine pentru brașovean, acesta dovedind că nu și-a pierdut îndemânarea în pauza ce a urmat campionatului 2010. În prima sesiune, de dimineață, pe condiții de pistă umedă și temperatură scăzută, Mihai a dovedit că se află la comandă reușind primul timp, cu doar 0.008s în fața lui Jack Clarke, cel mai apropiat urmăritor al lui Mihai (o veche cunoștință de la Monza a brașoveanului, de altfel).

Testele s-au derulat în formatul de 3 sesiuni pe zi timp de două zile, la finalul fiecărei zile calculându-se timpul total al celor 3 sesiuni. Mihai a obținut locurile 1, 6 și 6 în prima zi, cu locul 7 la general și 4, 4 și 7 în a doua zi, ocupând locul 6 la general. Cei mai aprigi concurenți ai românului dintre ceilalți 14 participanți la teste au fost Alex Brundle și Jack Clarke, care au ocupat pe rând locul 1 la general în cele 2 zile.

Un bun antrenament pentru pilotul român care speră să mai participe încă un sezon plin în Formula 2 în 2011.

Reclame

3 răspunsuri la „Mihai Marinescu face impresie bună la Barcelona

  1. Pacat ca la experienta lui nu reuseste performante mai convingatoare dar sper sa continue cu F2 in 2011 – premiul pentru castigarea campionatului (test cu Williams F1) i-ar relansa cariera.

  2. Ar fi frumos ca o companie sau mai multe impreuna din Romania sa-l sponsorizeze pe Mihai si sa-i garanteze prezenta in intregul sezon in F2 in 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s