Bernie, anti-eroul Formulei 1

Se pare că zeii care se ocupă de distribuția egală a necazurilor printre oameni au ținut cont de remarcile făcute de Ecclestone la adresa lui Jenson Button în urma incidentului armat prin care a trecut acesta la Sao Paolo cu ocazia MP al Braziliei („Ei (hoții) caută victime, pe oricine arată vulnerabil și nu foarte inteligent. Țintesc persoanele mai sensibile și mai simple și apoi le atacă”).  Bernard Ecclestone, însoțit de soția acestuia cu 49 de ani mai tînără, au fost acostați de 4 necunoscuți în fața casei miliardarului britanic pe 25 noiembrie. Bernie a fost asaltat și bătut și apoi jefuit de bijuterii în valoare de 314.000 de dolari (în mod special un scump ceas marca Hublot). Nu este prima oară când Bernie trece prin așa ceva și încăpățânarea sa în a-și angaja pază de corp ar putea duce la necazuri pentru cei aflați în preajma lui.

Însă în stil tipic Bernie, acesta a declarat că „am ceva bani dar nu mă simt o țintă”. Și apoi a făcut o remarcă la adresa studenților săraci din Londra care țin poliția ocupată în alte zone decât cea în care locuiește el. Iar cireașa de pe tort a fost reclama făcută la Hublot în urma atacului, Bernie lăsându-se fotografiat și toată situația fiind transformată într-un afiș publicitar însoțit de cuvintele: „Iată ce ar face unii pentru un Hublot”. Aproape că te miră că cei de la Hublot au fost de acord cu așa ceva. Este un semn că Bernie ar trebui să se retragă și că rotițele bunului simț nu mai funcționează cum trebuie? Nu îi ia nimeni meritele de a fi transformat Formula 1 în ceea ce este dar toată atitudinea sa față de lume susține comentarii din partea cititorilor diverselor siteuri, gen: „Lovitura a fost organizată de Jenson Button” sau „Pesemne că hoții erau naziști… hoții naziști știu cum să rezolve lucrurile”…

E de ajuns să te uiți la fața distrusă de alți „oameni” a omului din fotografia de mai jos și să realizezi că e mai degrabă umor de prost gust decât umor britanic.

Reclame

4 răspunsuri la „Bernie, anti-eroul Formulei 1

  1. O sa-mi fac un tricou cu fata lui Bernie printata in fata iar in spate cu un Button zambitor :))

  2. Nu stiu daca nea Bernie a pozat pentru acest „ad”. Imaginea mi se pare modificata pe computer. Mie imi place – arata cel putin ca nu e lipsit de autoironie si ca a trecut cu usurinta peste un incident care pe altii i-ar traumatiza si ar incerca sa-l treaca sub tacere. Sa nu uitam ca mogulul este scotian si ca are in reflex sa scoata bani si din piatra seaca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s