Toyota încheie orice colaborare cu Hispania

Hispania Racing este foarte surprinsă de comunicatul de presă emis astăzi de Toyota și vom comenta ulterior” au declarat ieri cei de la echipa spaniolă. Asta în urma declarației Toyota că nu va mai susține noua echipă în 2011, cele 2 echipe fiind în discuții pentru ca spaniolii să preia designul monopostului Toyota 2010 și să se folosească de fabrica japonezilor de la Koln. Reiese din comunicatul de presă că „Toyota Motorsport GmbH (TMG) confirmă că orice colaborare cu Hispania Racing F1 Team (HRT) a fost încheiată și nu va fi reluată. TMG reține toate drepturile intelectuale asupra monopostului curent de F1 și se declară liberă să urmărească alte proiecte și să susțină noi clienți cu serviciile sale de înaltă performanță inginerească. TMG regretă că HRT nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale legate de plăți și va urmări să încheie în mod satisfăcător această problemă.

Anunțuri

6 răspunsuri la „Toyota încheie orice colaborare cu Hispania

  1. In conditiile astea, ma indoiesc ca Hispania va mai fi pe grila in 2011. Practic la ora asta ei nu au o masina pe care sa o foloseasca la anul.

  2. Ar fi frumos daca Toyota ar reveni ca echipa de uzina in Formula 1. Poate cu un Ralf Schumacher si cu un pilot tanar din GP2.

  3. Dacă Carabantes vinde echipa cuiva cu bani… daca primesc sponsorizări… dacă sunt susținuți de Bernie (! yeah, right…). E foarte posibil să dispară ca echipă, depinde acum cât de dispus este să piardă Carabantes. Ori pierde 100%, ori o vinde cu deficit.

  4. Si mie mi-a plăcut Toyota. Nu mi-a plăcut Ralf în schimb 😀 Și aș mai avea destul de criticat la adresa japonezilor, atâția ani în F1 și au evoluat atât de slab.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s