Formula 2. Valencia, Ricardo Tormo. Mihai Marinescu aflat la ultima etapă a campionatului F2

Mihai participă în acest weekend la ultima etapă a campionatului mondial de Formula 2 din acest an. După ce a reușit să participe la toate cursele din acest an grație sponsorului său, având rezultate peste medie spre bune, Mihai vine la Valencia cu dorința și hotărârea de a obține un podium. În joc se află 2 poziții pe care Mihai le poate obține în clasamentul general, cu condiția să obțină rezultate bune în cele 2 curse din weekend.

În primele antrenamente libere Mihai obține locul 9, însă în a doua sesiune, aflat printre primii, intră la boxe odată cu colegii săi pentru a schimba pneurile datorită ploii care s-a abătut asupra circuitului. Ieșit pe circuit, brașoveanul nu mai reușește decât poziția a 17-a. În mod ciudat, aceiași poziție îl ține pe Mihai și în prima sesiune de calificări de azi dimineață, timpii săi fiind foarte apropiați de cei ai celorlați concurenți (la doar 1,4s de lider), însă, în coada plutonului.

Mihai se află astfel într-o poziție slabă, penultima linie, în spatele Nataliei Kowalska și în fața lui Teixeira. Această penultimă etapă este importanță pentru Formula 2 pentru că va decide campionul între Dean Stoneman (care s-a calificat al 11-lea) și Jolyon Palmer (calificat pe 7).

Cursa 1 este transmisă de Eurosport la ora 14:00 iar cea de a doua mâine, la 14:45, ambele live.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s