Formula 2. Dean Stoneman, campion

Al doilea campion al noii formate F2, după spaniolul Andy Soucek, a devenit astăzi Dean Stoneman, în defavoarea lui Jolyon Palmer, care nu a reușit să puncteze îndeajuns încât campionul să fie decis în cursa de mâine. Stoneman a terminat pe poziția a 9-a și avantajul punctelor din cursele precedente și-a spus cuvântul. Cursa a fost câștigată de Nicola DeMarco și a început prin accidentul spectaculos suferit de Vasiliauskas în primul viraj, mașina lituanianului aterizând cu roțile în sus în urma unui acroșaj cu Snoeks.

Campionul fiind decis, lupta se duce acum pentru a 3-a poziție în clasamentul general, Afanasiev, Bratt, Eng, Bailly și Vasiliauskas având șanse pentru a obține ultima superlicență FIA pusă în joc.

Mihai a reușit să recupereze 4 poziții în primele tururi și să termine pe locul 13. O singură dată a avut șansa unei noi depășiri, ajungându-i din urmă pe Snoeks și Theobald însă nu a reușit să fructifice. În ultimele tururi a fost atacat de Teixeira dar și-a păstrat lejer locul. Cursa de azi îl vede căzut pe locul 11 în clasamentul general. Poate a doua ședință de calificări ce se va disputa mîine la ora 9 îi va aduce mai multe satisfacții și șansa la un podium.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s