Nick Heidfeld îl înlocuiește pe De La Rosa la Sauber

Sauber Motorsport a confirmat că începând cu Marele Premiu de la Singapore, germanul Nick Heidfeld îi va lua locul spaniolului Pedro De La Rosa în cadrul echipei. Fostul pilot Sauber și BMW revine astfel în cadrul echipei pe care a părăsit-o la finele anului trecut, încheind prematur sezonul de revenire pe pistă a lui De La Rosa. Spaniolul s-a arătat surprins de faptul că echipa a renunțat la el însă le dorește succes în continuare și rămâne convins că se va găsi un loc și pentru el în 2011.

În cele mai tipice cuvinte pe care le poți aștepta de la un manager din F1, Peter Sauber a declarat: „A fost o decizie grea de luat (…) și aș vrea să îi mulțumesc lui Pedro pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Semnând cu Nick, avem un pilot pe care îl cunoaștem foarte bine și care ne va ajuta să înțelegem și mai bine care este potențialul mașinii noastre.

Quick Nick (care eu l-am găsit întotdeauna mai puțin rapid decât porecla sa) și-a manifestat bucuria de a reveni într-un monopost de Formula 1: „Abia aștept să am ocazia să urc din nou într-un monopost, începând cu Singapore. După ultimele luni sunt mai motivat ca niciodată. Pentru mine, este ca o întoarcere acasă întrucât am alergat 7 ani pentru echipa din Hinwil.

Pe de altă parte, Pirelli speră să îl poată păstra pe Heidfeld în continuare alături de ei, în programul de teste.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s