Michael Schumacher urmărește al optulea titlu

Deși nimeni nu se grăbește să îi laude rezultatele, mașina nu îl ajută prea mult iar 3 ani departe de pistă par să își facă simțită prezența, septuplul campion mondial insistă că va continua cu Mercedes și anul următor, în ciuda zvonurilor. Și nu doar atât, germanul urmărește un al optulea titlu mondial: „Asta este ținta mea, de aceea mă aflu aici.

Schumi le răspunde detractorilor săi: „Sunt eu mulțumit de propria performanță? Cred că este greșit să afirm asta. Se așteaptă multe de la mine, dar să fim serioși, după 3 ani de pauză nu o poți lua de la capăt de unde ai rămas. O iau ușurel, mă distrez de cele mai multe ori. Există suișuri și coborâșuri, face parte din motorsport. Sunt încrezător că mă voi descurca și sunt focusat pe asta.

Din punct de vedere matematic germanul are încă șanse la câștigarea campionatului. Dar privindu-i progresul de-a lungul sezonului nu poți decât crede că acesta se va retrage la sfârșitul anului, regretând că s-a întors după o pauză atât de lungă. Ultima cursă câștigată de Michael a fost Hockenheim, în 2006. Însă, dedesubturile sunt mai complexe decât ne putem imagina. Combinația de supremație germană, septuplul campion, căruța de sponsori care îl susțin pe Michael, susținerea necondiționată din partea șefilor Mercedes indică că Schumi nu va dispare atât de repede pe cât credem. Însă asta depinde și de monopostul pe care Brawn/Mercedes îl va dezvolta anul următor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s