Lewis și Jenson în sala minunilor

Vodafone continuă seria filmelor scurte care îi au ca protagoniști pe cei 2 piloți McLaren. De data aceasta, Button și Hamilton se plimbă prin garajul McLaren, loc în care se află toate monoposturile produse de echipa engleză de-a lungul timpului.

Cei doi se opresc asupra monopostului MP4-4, condus de Prost și Senna în 1988, cu 15 victorii în 16 curse din acel an. Desigur, cei 2 nu scapă ocazia de a face poze cu telefonul Vodafone și apoi au o dicuție asupra modului în care piloții de atunci conduceau cu o mână pe schimbătorul de viteze. Ce m-a frapat de fiecare dată la astfel de filmulețe este că, de multe ori, fanii ca noi, par a ști mai multe despre Senna decât cei 2 piloți ai echipei McLaren, care se bucură de orice clipă petrecută în minunatul monopost. E drept că ei sunt viitoarele legende și mintea lor e ancorată în prezent. Pentru noi, nostalgicii Formulei 1, este mai ușor să trăim în trecut și să fim fanatici, pentru că nu trebuie să tragem greu pentru a câștiga curse.

Într-o altă întorsătură de branding, Hamilton pare atât de marcat de MP4-4 de parcă ar fi urcat prima oară în acest monopost. Pilotul englez era cât pe ce să conducă MP4-4 anul trecut la Festivalul Vitezei de la Goodwood, proiect abandonat însă, din cauza faptului că mașinii vechi de 21 de ani la acea dată i-a cedat cutia de viteze. Detalii aici.

Celălalt filmuleț care a făcut senzație pe internet săptămânile trecute este cel în care piloții McLaren trebuie să își asambleze singuri monopostul. Încheierea este superbă, Button întrebându-l pe Hamilton dacă nu vrea să încerce mașina și acesta răspunzându-i că e treaba lui Gary Paffet, pilotul de teste al McLaren.

E ceva frumos, o echipă englezească cu piloți englezi, ambii campioni mondiali. Mi-ar face plăcere să îi văd campioni anul acesta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s