Formula 2. Portimao. Antrenamente libere 1

Astăzi, pe circuitul portughez din Algarve, Portimao, a avut loc prima sesiune de antrenamente libere. Pilotul nostru,  brașoveanul Mihai Marinescu, a pornit bine, a condus și ostilitățile la un moment dat însă un derapaj spre finalul sesiunii se pare că l-a convins să își concentreze eforturile spre alte zone ale setupului mașinii decât viteza de vârf. El a terminat al 16-lea, la 1,874s de Benjamin Bailly, ocupantul primei poziții, cu o viteză medie de 167,83 km/h. Bailly a avut o medie de 171,04 km/h.

Reclame

3 răspunsuri la „Formula 2. Portimao. Antrenamente libere 1

  1. Se pare ca ceva nu se potriveste la Beu weekendul acesta. Sper ca maine in calificari sa recupereze din distanta. 1.4 sec e mult.

  2. Liviu, daca imi perimiti, aia cred ca e viteza medie pe circuit (a celui mai bun tur probabil), nu prea are cum sa fie viteza maxima. Am vazut ca in a 2-a sesiune de antrenamente libere a reusit sa scada aproape o secunda din timpul primei sesiuni… but so did everyone else, asa ca tot pe un loc codas s-a clasat. Ceva nu merge cum trebuie din pacate… sper ca in calificari si mai ales in cursa de maine (si de duminica) sa mearga (mult) mai bine.

  3. WeeGee, parerea ta este binevenita 🙂 si ai dreptate cu timpul mediu, am corectat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s