Noul Safety Car de la Mercedes

Mercedes-Benz au prezentat imagini cu noua mașină de siguranță care va fi prezentă pe pistă în 2010. Modelul Mercedes-Benz SLS AMG, „aripă de pescăruș”, este cea mai puternică mașină de siguranță construită până acum. Înlocuitoarea lui SL 63 AMG are un motor de 6,3 litri în V8, o putere de 571 de cai și un torque maxim de 650 Nm, ajungând la suta de kilometri în mai puțin de 4 secunde.

Directorul executiv al Mercedes-AMG GmbH, Volker Mornhinweg a emis un comunicat sec (dacă nu tipic german, măcar tipic FIA): „Împreună cu întreaga echipă AMG, sunt foarte mândru că noul SLS AMG este mașina de siguranță oficială a FIA. Sunt convins că toți fanii Mercedes și AMG vor fi încântați să urmărească modelul ‘aripă de pescăruș’ împreună cu noul Mercedes GP Petronas pe circuitele de F1.

Și în acest an, safety car-ul va fi condus de pilotul german de 38 de ani, Bernd Mayländer.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s