În ciuda lipsei banilor, monopostul Campos Dallara progresează

După ce a trecut toate testele de impact impuse de FIA, monopostul Dallara construit pentru echipa Campos Meta a intrat în producție, cu toate ca problema financiară este încă acolo. Zvonurile spun că echipa spaniolă are o datorie imensă către producătorul italian.

Pot afirma cu mândrie că am făcut o treabă bună în design-ul și dezvoltarea monopostului, toatele testele de impact au ieșit pozitive și am intrat în producție” declară Gian Paolo Dallara. „Din nefericire, factori care nu se află sub controlul nostru, încetinesc procesul însă sunt convins că putem găsi o soluție ca munca noastră să nu fie în zadar.

După zvonurile privind preluarea de către Volkswagen și tot mai desele semne că Teixeira nu se va implica, Campos anunță că joi vor da declarații cu privire la viitorul echipei în care va alerga Bruno Senna. Britanicul Geoff Willis, fost director tehnic la Honda și Red Bull a participat la testele de la Jerez iar camera lungă a unui fotograf a surprins o pagina din agenda sa în care era menționat numele Dallara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s