Teste. Jerez. A treia zi – rezumat

 În ziua de vineri la Jerez s-a repetat scenariul primei zile de teste – dimineața piloții au avut la dispoziție o pistă uscată pentru mai puțin de o oră, după care a început să cadă ploaia. Rezultatele matinale au rămas cele mai bune. Clasamentul l-a avut pe primul loc pe Jaime Alguersuari, care l-a înlocuit pe Sebastia Buemi la volanul Toro Rosso STR5.

În prima jumătate a zilei sesiunea a fost întreruptă de 3 ori de drapelul roșu. În primele minute, din cauza unor  probleme mecanice, Pedro de la Rosa a fost nevoit să oprească – evacuarea a durat 17 minute, micșorând și mai mult posibilitatea de a merge pe o pistă uscată.

După o oră și jumătate, Rubens Barrichello a pierdut controlul mașinii și a derapat în decor, însă fără a avaria mașina. Iar după încă o oră, la ieșirea din virajul 4, a oprit Mercedes-ul lui Nico Rosberg. Eficiența pneurilor intermediare Bridgestone a trezit iarăși critici – canalele (de pe pneuri) se uzau în aproximativ 10 tururi și se transformau în slick-uri.

Sprea seara, ploaia s-a întețit și în ultima ora, practic nimeni nu mai testa. Prognoza meteo pentru mâine e mai optimistă – o mare parte a zilei pista va fi uscată, dar sunt posibile ploi scurte.

Mâine Michael Schumacher îl înlocui pe Nico Rosberg, iar Vitaly Petrov îi va ceda locul lui Robert Kubica.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s