Force India și Campos sub semnul întrebării

Este a doua oară când fost echipă Jordan/Midland/Spyker dă de necazuri cu privire la bani. După ce era să rămână fără motorhome în sezonul trecut la Nurburgring, Force India intră în atenția autorităților fiscale engleze pentru că nu și-a depus dosarele cu evidențe din 2008. Desigur că Vijay Mallya ne asigură că totul este bine și frumos și că toată lumea întârzie cu datoriile. Să sperăm că într-adevăr este așa și că nu vom pierde încă o echipă mică din Marele Circ.

Și tot probleme cu banii în tabăra noului entrant Campos. Aceștia nu au reușit să plătească producătorul șasiului pentru mașina lor, Dallara, și mai multe surse indică că tot mai vehiculata Stefan GP ar fi cumpărat acest monopost în speranța că va sufla de sub nasul spaniolilor poziția lor în campionatul FIA. Desigur, Stefan GP nu ar folosi acest monopost întrucât sunt deja avansați cu lucrul la infrastructura echipei Toyota, ale cărei facilități și design le-au preluat la retragerea manufacturierului japonez. În zilele următoare urmează să aflăm dacă Campos vor reuși să iasă din dificultățile financiare. Stefan GP sunt susținuți moral de Bernie Ecclestone și îl vizează ca pilot pe Ralph Schumacher.

Și să nu mai pomenim de USF1…

Later Edit: se pare că cele două ar putea lipsi de la primele curse ale sezonului, până când se vor putea reabilita financiar. Ecclestone a dezvăluit că una din clauzele Acordului Concorde permite unei echipe să lipsească de la maxim 3 curse într-un sezon.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s