Mercedes MGP W01, fotografii

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Anunțuri

3 răspunsuri la „Mercedes MGP W01, fotografii

  1. Imi place cercul cu numarul masinii de pe masina care au folosit-o pentru prezentare – remember Fangio? Numarul 3 pe care i l-au luat lui Rosberg ca sa i-l dea lui Schumi.. eu nu as fi renuntat in locul lui Nico. Intai ii da numarul, apoi ii cedeaza updateurile aerodinamice, apoi locul de pilot nr 1 si apoi punctele. „Rubens, let Michael pass for the championship, Rubens”….. mama, ce nu imi place de Ze Toad.

    La lansarea Mercedes un reporter obraznic l-a intrebat pe Schumi daca vrea sa isi spele reputatia cu o noua revenire avand in vedere ca a fost un tip controversat. Si in stil tipic corporatist, Michael l-a luat cu ironii, ca deh, controverse, 7 campionate, etc.. Ajung la concluzia ca Schumi nu se va schimba. Schumi si Mercedes: corporatia si robotul coproratist! Mi-ar fi placut sa fie modest si sa declare ca da, a gresit dar vrea sa alerge pentru ca ii place si ca nu poate trai fara… Detest aceasta fata a Formulei 1. Secrete si minciuni, masinatiuni si interventii.

    Dar sa nu stricam momentul, masina arata superb! Si prin faptul ca era o noutate, le-a luat fata celor de la McLaren 🙂

    Si C29 arata frumos. Chiar si STR5, cu accentul ala de rosu pe bot are clasa.

  2. Old habits die hard…asta referitor la Schumacher.Inca e mult prea devreme sa ne pronuntam dar sincer la ce te asteptai de la el?Brawn si Mercedes creaza cadrul perfect pentru Schu,doar daca era picat in cap zicea ca nu se intoarce ,ca nu mai vrea sa iasa campion mondial,ca nu semneaza pe trei sezoane ,ca deh’ de ce sa ramana cu sapte titluri cand zece suna mai ..mai..mai a zece!?:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s