Kimi Raikkonen pe tuşă în 2010

Finlandezul va absenta de pe grila de start a anului următor. Managerul său, Steve Robertson a anunţat că singura opţiune a lui Kimi pentru anul următor era McLaren şi cum negocierile dintre cele două părţi au eşuat, Kimi nu va participa. Oricum, întreruperea contractului său cu Ferrari înseamnă că Raikkonen va face mai mulţi bani neparticipând decât dacă ar fi alergat pentru McLaren.

Cotidianul Turun Sanomat, care a publicat un interviu cu Steve Robertson marţi seara mai scrie că cel mai probabil, Raikkonen va reveni în 2011 alături de Red Bull. Anul următor va activa în curse de raliuri şi chiar poate în cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Reclame

3 răspunsuri la „Kimi Raikkonen pe tuşă în 2010

  1. Imi pare rau pentru el,era poate cel mai bun pilot din pluton ,doar ca masina nu l-a prea ajutat in ultimii ani.In plus,ghinionul s-a tinut de el scai…Cu toate ca am observat o lipsa de motivatie in ultima vreme ,se vedea ca nu se simtea prea bine la Ferrari,echipa care categoric il favoriza pe Massa!Mi-ar fi placut sa-l vad din nou la Mclaren si il inteleg intr-o anumita masura ca nu a dorit un salariu mai mic decat cel oferit de Ferrari.Totusi putea sa faca si el un compromis, avand in vedere criza actuala ,sa nu fie chiar asa de Iceman cand vine vorba de partea financiara.Speranta moare ultima si as dori sa-l vad castigand campionatul intr-un Mclaren candva,cine stie.(sper sa vina la Sibiu in iulie :D)

  2. Kimi a adus cu siguranta un suflu nou intr-o perioada dominata de Baronul Rosu. Imi aduc si acum aminte ce imi venea sa urlu cand a pierdut campionatul in fata lui Schumi la cateva puncte distanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s