Jenson Button merge la McLaren

Jenson Button îl va înlocui pe Heikki Kovalainen la McLaren în 2010, declară BBC. Anunţul oficial este aşteptat astăzi. Neajungând la un compromis cu Brawn în privinţa salariului, englezul s-a îndreptat spre McLaren. Acest anunţ confirmă încă odată că Raikkonen se retrage într-adevăr din Formula 1. Jenson se află în al 11-lea an al carierei sale după ce a trecut pe la Williams, Renault, BAR/Honda şi Brawn GP.
Deşi presupunem că Button era aşteptat cu braţele deschise la Brawn odată ce s-ar fi mulţumit cu bani puţini, Eddie Jordan declară că, conform surselor sale, noii patroni ai echipei (concernul Daimler) l-au eliberat pe Button din contract şi i-au spus să îşi caute alt angajament.

Anunțuri

5 răspunsuri la „Jenson Button merge la McLaren

  1. caca:)). is teribil de curios daca jenson o sa termine pe podium…. sau in puncte… sau daca o sa termine… vreo cursa. hai ca am glumit prea tare :D:))

  2. Depinde cu va fi MP4ul de anul urmator. Button s-a descurcat bine in masini castigatoare. Dar Hamilton ii va fi superior. Oricum va fi mai bun ca Kovalainen.
    Sa nu uitam ca lui Hamilton ii place ca masina sa aiba un pic de subvirare. Lui Button nu. Si monopostul va fi construit in jurul lui Hamilton. Trageti voi concluzia.

  3. Da, vezi ce inseamna sa imi fie lene sa ma asigur inainte de a posta? 😀
    OVERSTEERING – SUPRAVIRARE
    multumesc 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s